Enes Ünal Ronaldo ve Messi'yi solladı

Düzenleyen:
Enes Ünal Ronaldo ve Messi'yi solladı

SPOR Haberleri

9 haftada attığı 7 golle takımını sırtlayan isim olan Enes Ünal, Ronaldo ve Messi gibi isimleri geride bırakmayı başardı.

Milli futbolcumuz Enes Ünal, Hollanda Ligi'ni sallamaya devam ediyor.

7 GOL ATTI
Bonservisi Manchester City'de bulunan ve kiralık olarakTwente forması giyen 19 yaşındaki genç forvet, 9 haftası geride kalan ligde attığı 7 golle Avrupa'da birçok yıldızı geride bıraktı.

RONALDO VE MESSİ'Yİ GERİDE BIRAKTI
Avrupa'nın en golcü isimleri arasına giren Enes Ünal 8 golü bulunan Cavani, Smolov ve Idriss Saadi'nin ardından 4. sırada kendisine yer buldu.

 

Enes Ünal, bu sezon 5 golü bulunan Lionel Messi ve 2 gol kaydeden Cristiano Ronaldo gibi yıldızları geride bırakmayı başardı.

HOLLANDALILAR YENİ ZLATAN DİYOR
Kaydettiği gollerle Hollanda Ligi'ni sallayan, çıktığı 7 maçta 7 gol, 1 asist üreterek kalitesini konuşturan 97 doğumlu gururumuz Enes Ünal, 'Avrupa'nın futbolcu fabrikası' olarak lanse edilen ülke basını tarafından İsveçli süperstar Zlatan İbrahimovic'e benzetildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...