Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan Advocaat'a: Sözlerine dikkat et

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan Advocaat'a: Sözlerine dikkat et

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kötü gidişin ardından Samandıra'ya giderek teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptı.

Alanyaspor beraberliği ile bir anda zirveden 8 puan geriye düşen Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım duruma el koydu!

Yıldırım, dün sabah Samandıra'ya giderek futbolcularla ve teknik direktör Dick Advocaat'la ayrı ayrı toplantılar yaptı.

ÖNCE TAKIMI FIRÇALADI
Başkan Yıldırım, ilk ayarı takıma verdi. İdman öncesinde tüm takımı toplantı odasında toplayıp tatlı-sert bir konuşma yaptı.

Hiçbir şeyin bitmediğini, herkesin kendisine çekidüzen vermesi gerektiğini hatırlatıp, kötü gidişe son verilmesini istedi.

Yıldırım, ardından Advocaat'la görüşüp bir durum değerlendirmesi yaptı. Advocaat'ın bazı şikayetlerini dile getirdiği toplantıda Yıldırım, dikkatlice dinlediği Hollandalı çalıştırıcıya uyarılarda bulundu.

SÖZLERİNE DİKKAT ET
Yıldırım'ın, milli aralarda ülkesine gidip uzun süre dönmeyen Advocaat'tan izinlerine dikkat etmesini istediği ifade edilirken, "Biz bu takımı sana emanet ettik. Bazı konuşmaların takıma zarar veriyor, her yere çekiliyor. Futbolcular da bundan olumsuz etkileniyor. Sözlerine dikkat et" dediği belirtildi.

ADVOCAAT NE DEMİŞTİ?
Hatırlanacağı gibi Advocaat, Alanyaspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, ''Kulübümüz daha iyisini bulabilirse, devam edebilir. Ben kulüp için buradayım, kendim için değil" demişti.

GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYOR
Yıldırım'ın Hollandalı hocanın bu sözlerine rağmen şimdilik devam kararı aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...