Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THF Başkan Adayı Tolga Atıcı’ya İzmir morali

Düzenleyen:
THF Başkan Adayı Tolga Atıcı’ya İzmir morali

SPOR Haberleri

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Adayı Tolga Atıcı, ekip arkadaşlarıyla birlikte İzmir'de bulunan Göztepe Spor Kulübü’nü ziyaret etti

İzmir temasları kapsamında hentbolun önemli kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü’nü ziyaret eden THF Başkan Adayı Atıcı’yı, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz ve kulüp yöneticileri tarafından karşıladı.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile hentbolun geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Adayı Atıcı, Göztepe Spor Kulübü’nün her branşıyla ülkemizin en önemli spor kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, “Gittiğimiz her yerde Göztepeli sporseverlerle karşılaşıyoruz. Göztepe, yönetici ve taraftarıyla hentbolu takip eden güzide topluluklarımızdan birisi. Bazı hentbol karşılaşmalarını arkadaşlarımızla takip ediyoruz. Boş salonları görünce, hentbol sevgisini evlere, okullara kadar sokmamız gerektiği konusunda daha da heyecanlanıyoruz” diye konuştu.

"Buna dur demek için kararlıyız"

Hentbolda seyir zevkinin günden güne daha da düştüğünü belirten THF Başkan Adayı Atıcı, “Hentbol, izlenme oranı neredeyse kaybolmuş bir spor haline geldi. Buna dur demek için arkadaşlarımızla kararlıyız. Maddi olanakları sağlayarak güçlendirdiğimiz kulüplerimizin uluslararası başarılar sağlamasına katkıda bulunacağız. Alt yapı çalışmalarını geliştiren kulüplerimize ciddi destekler vereceğiz. Ülkemizin her tarafına Göztepe kulübünün ambiyansını yaymaya çalışacağız ki, hentbol liglerimiz Göztepe gibi ferasetli kulüplerimizin artmasıyla gelişsin” dedi.

THF Başkan Adayı Tolga Atıcı, Göztepe - Beşiktaş Mogaz maçını da Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile birlikte protokol tribünden takip etti. Atıcı, Avrupa Kupasındaki maçları için de Göztepe Spor Kulübü’ne başarılar diledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...