Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi şov yaptı! Barça M.City'e 4 attı...

Düzenleyen:
Messi şov yaptı! Barça M.City'e 4 attı...

SPOR Haberleri

Barcelona ile Manchester City arasında oynanan mücadele, Lionel Messi'nin bireysel şovuna dönüştü. C Grubu 3. hafta maçında Barcelona, evinde İngiliz ekibini 4-0 yendi.

Camp Nou'da oynanan ve Guardiola'nın tekrar Barcelona'ya dönmesi nedeniyle ayrı bir önemi de olan mücadeleyi Barcelona 4-0'lık skorla kazandı.

Barcelona'ya galibiyeti getiren goller, 17, 61 ve 69. dakikalarda Lionel Messi ile 89. dakikada Neymar'dan geldi. Manchester City'de 53. dakikada Barcelona'dan ayrılarak İngiltere'nin yolunu tutan Claudio Bravo, Barcelona'da ise 73. dakikada Mathieu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Öte yandan Neymar, 86. dakikada kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.

Bu skorun ardından Barcelona 3'te 3 yaparak grupta 9 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Manchester City ise 4 puanla 2. sırada kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları:

A GRUBU:

PSG 3 - 0 Basel
Arsenal 6 - 0 Ludogorets

B GRUBU:

Napoli 2 - 3 Beşiktaş 
Dinamo Kiev 0 - 2 Benfica

C GURUBU:

Celtic 0 - 2 Mönchengladbach
Barcelona 4 - 0 Manchester City

D GRUBU:

Bayern Münih 4 - 1 PSV Eindhoven
Rostov 0 - 1 Atletico Madrid

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...