HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Braga, Konya'da beraberliği zor kurtardı

Düzenleyen: /
Braga, Konya'da beraberliği zor kurtardı
Jose Peseiro, Haber

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakibimiz Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, Atiker Konyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklama yaptı.

Atiker Konyaspor’un maça kendilerinden daha iyi başladığını belirten Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, “Maça agresif başlayamadık. Konyaspor’un daha güçlü geleceğini biliyorduk. Onlara bazı fırsatlar verdik ve ofsayt olsa da bir gol yedik. Hakemi değerlendirmek istemiyorum. Topu iyi kontrol etmeye çalıştık. Bazı tehlikeli kontrataklar yedik. İlk yarı biz oyunu kontrol ettik. Konyaspor’un iyi bir defansif anlayışa sahip olduğunu biliyorduk. Topu kazanırken de güzel defans yapıp, güzel şekilde atağa çıkıyorlardı. Biz ikinci yarı daha etkiliydik. Rakibimizi ceza sahasına ittik. Kontra yapmalarına izin vermedik. Paslarda ve duran toplarda bitiricilik eksikliğimiz vardı. Ceza sahasının içine girebildik ama ciddi tehlikeler oluşturamadık. Bugün biz de bitiricilik ve efektiflik olmadığı için pozisyonları golle sonuçlandıramadık.

Sadece 1 gol atabildik. Maçın sonlarına doğru Konyaspor daha güçlü bir oyun sergiledi. Kazanmak istiyorduk ama yapamadık. Bence bu maçı kazanabilirdik ama olmadı” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...