HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor çıkış peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor çıkış peşinde
Spor Toto Süper Lig, Trabzonspor, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi ile 7 puan toplayarak 12. sırada yer alan Trabzonspor, kötü başladığı sezonda Galatasaray'ı yenerek taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.

Bu sezon dış sahada oynadığı 3 maçta Gaziantepspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0, Kardemir Karabükspor'a da 4-0 mağlup olan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında deplasmanlardaki gol ve galibiyet özlemini sonlandırmayı amaçlıyor.

Deplasmanda en son geçen sezonun 27. haftasında 2 Nisan'da oynanan karşılaşmada Gaziantepspor'u 1-0 yenen ve bu maçın ardından 6 lig maçını kaybeden bordo-mavililer, 202 gün sonra dış sahada 3 puan çıkarmaya çalışacak.

Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Aytaç Kara, takımda yer alamayacak. Akhisar Belediyespor maçında sakatlık geçiren Onazi'nin takımla birlikte çalışmalara başladığı ve forma giyecek durumda olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay Yokuşlu, Bero, Mehmet Ekici, Castillo ve N'Doye 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...