Fenerbahçe İstanbul'a böyle geldi! Aziz Yıldırım...

Düzenleyen:
Fenerbahçe İstanbul'a böyle geldi! Aziz Yıldırım...

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Manchester United mücadelesinden 4-1 yenik ayrılan Fenerbahçe, İstanbul'a geldi. Takım otobüsüne binen futbolcular herhangi bir açıklama yapmazken; kafilede yer alan Aziz Yıldırım'ın üzgün görüntüsü dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında dün akşam deplasmanda Manchester United'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'a döndü.  Özel uçak ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen sarı lacivertli takımda oyuncuların moralsiz olduğu gözlemlendi. Taraftar protestosu olabileceği ihtimaline karşı yoğun güvenlik önlemi alınan havaalanında herhangi bir protesto olmadı.  Takımı karşılamaya gelen taraftar olmazken, spor şube bölümünden polisler güvenliği sağladı. Kafile ile gelen başkan Aziz Yıldırım kendi özel arabası ile havalimanını terk ederken futbolcular takım otobüsü ile Samandıra'ya gittiler. Öte yandan Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike'nin takım otobüsüne binmemesi ve havaalanından özel araç ile ayrılması dikkat çekti..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...