HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Aziz Yıldırım gitmezse sıkıntı olur'

Düzenleyen: /
'Aziz Yıldırım gitmezse sıkıntı olur'
Ali Şen, Aziz Yıldırım, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın taraftarlarla inatlaşmaya girmeden, sarı lacivertli kulübün başkanlığını bırakması gerektiğini söyledi.

The Bodrum Cup Denizcilik Festivali ve Yat Yarışlarının, Leros-Bodrum etabı sonunda, Yalıkavak Marina’daki teknesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Ali Şen, Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe taraftarlarının 
yıllarca büyük destek verdiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Manchester'daki maçta taraftarlarımızın 'Yönetim istifa, Yıldırım istifa' tezahüratlarını üzüntüyle izledim. Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasındaki gönül bağı artık koptu. Aziz Yıldırım, gitmezse sıkıntı olur. 50 yıldır Fenerbahçe'nin içindeyim, taraftarların arzusu üzerine başkanlık yaptım. Ben görevden gitmesini bildim. Aday olsaydım, Aziz Yıldırım 1998'de başkanlık seçimini kazanamazdı. Aziz Yıldırım'ın taraftarlarla inatlaşmaya girmesini asla tavsiye etmem. Aziz Yıldırım'a geçmiş yıllarda en büyük desteği Fenerbahçe taraftarları vermişti. Bunu görerek, Aziz Yıldırım'ın da taraftarlarla inatlaşmaya gireceğini düşünmüyorum." 

Yıldırım'ın, Fenerbahçe'ye en fazla hizmet eden başkan olduğunu belirten Ali Şen, "Fenerbahçe taraftarlarının, Aziz Yıldırım'a desteğini ve nasıl sahip çıktığını biliyoruz. Sokakları doldurdular, 1 milyon insan sokakta yürüdü. Böyle bir destek dünyada yoktur. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri olmuştur ama ip koptuğu zaman bir daha o ipi bağlayamazsınız." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı, tepkilerini gösteren taraftarların, tribünleri doldurarak artık takıma destek olmaları gerektiğini bildirdi.

- "Gönüllerdeki başkan adayı Ali Koç" 

Ali Şen, tüm Fenerbahçeli taraftarların gönlündeki başkan adayının Ali Koç olduğunu söyledi. 
Ali Koç'un en büyük hayalinin de Fenerbahçe başkanlığı olduğunu aktaran Şen, "Ali Koç, 5 yıl Aziz Yıldırım yönetiminde çalıştı ve deneyim kazandı. Ali Koç'a, 'Fenerbahçe başkanı olmak istiyor musun?' dediğim de 'hayatımın en büyük hayali' demişti. Ali Koç'u tüm Fenerbahçeliler destekler. Bizim kulüpte onursal başkanlık makamı tüzükte yoktur. Tüzüğe ilave ederiz, Aziz Yıldırım onursal başkan, Ali Koç başkan olur." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...