HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aslan'ın asıl silahları kulübede

Düzenleyen: /
Aslan'ın asıl silahları kulübede
Galatasaray, Sneijder, Podolski, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Fizik olarak yüzde 100 hazır olmayan Sneijder ve Podolski’yi kulübede oturtacak olan Hollandalı çalıştırıcı, iki yıldızını beklenen gol gelmezse sahaya sürecek

Galatasaray'da Trabzonspor derbisi öncesi Kolbeinn Sigthorsson dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen takımı bozmayı düşünmüyor. Josue'nin 10 numara pozisyonundaki performansından memnun kalan Hollandalı teknik direktör, bu nedenle geçen haftaki ilk 11'inde değişiklik yapmayacak.

SABRİ BUGÜN YİNE 11'DE
Kaleci Muslera'nın önünde yine Sabri-Chedjou- Hakan-Carole dörtlüsü oynayacak. Selçuk ile Tolga ön liberoda olacak. Yasin ile Bruma kanatlarda değişmeli görev yaparken, ileri uçtaki Eren'e Josue destek verecek.

PODOLSKİ HAZIR DEĞİL
Fizik olarak yüzde yüz hazır olmayan Hollandalı yıldız Sneijder ile Podolski, Riekerink'in kulübedeki silahları olacak. Galatasaray'ın teknik patronu, oyunun gidişatına göre gol gelmezse, maçı çevirmeleri için Sneijder ile Podolski'yi sahaya sürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...