Galatasaray Trabzon karşısına Sneijder'li ideal 11 ile çıkacak

Düzenleyen:
Galatasaray Trabzon karşısına Sneijder'li ideal 11 ile çıkacak

SPOR Haberleri

Kritik mücadeleden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılalarda Riekerink, doktordan onayı aldı, yıldızına “Sahadasın” dedi

Burhan Can TERZİ

Süper Lig’in 7 haftalık bölümünde 5 galibiyet 2 beraberlikle zirve ortağı olan Galatasaray, bugün sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligin kırılma noktalarında biri olarak görülen haftada, sakatlıktan çıkan Sneijder de sahada olacak. Sarı-kırmızılı takım geçen hafta Hollandalı yıldızın yokuluğunda kazansa da organize olmakta ve özellikle ikinci yarıda topu ayağında tutmakta çok zorlanmıştı. Sağlık heyetinden onay alan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Sneijder’e “Sahadasın ve ne yapacağını biliyorsun” dedi. 

Son derece moralli olan Wesley Sneijder son çalışmalarda tüm takım arkadaşlarının motivasyonu da yükseltti. Özellikle Bruma ile sık sık konuşan Hollandalı yıldız, kendisine sürekli tavsiyelerde bulundu. Öte yandan G.Saray, Trabzonspor maçına da 4-2-3-1 formasyonuyla çıkacak. İleride Eren’i oynatacak Riekerink Selçuk ve Tolga ikilisinden de vazgeçmeyecek. Kanatlar ise yine Bruma ve Yasin’de olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...