HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Burak Yılmaz attı Beijing Guoan kazandı

Düzenleyen: /
Burak Yılmaz attı Beijing Guoan kazandı
Burak Yılmaz, Beijing Guoan, Çin Süper Lig, Haber

SPOR Haberleri

Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın penaltıdan bir gol attığı maçta, sahasında Guangzhou R&F'yi 3-1 yendi.

Ligin 28. haftasında Beijing Guoan, Workers Stadı'nda Guangzhou R&F'yi ağırladı.

BURAK AÇILDI

Mücadeleye ilk 11'de başlayan ve 24. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda rakip fileleri havalandıran Burak Yılmaz, takımını 1-0 öne geçirerek bu sezon 16. maçında 9. golüne ulaştı.

İlk yarıyı bu skorla önde tamamlayan Beijing Guoan, 52. dakikada Dabao Yu ve 74. dakikada Mingyang Du'nun golleriyle durumu 3-0 yaptı. Guangzhou R&F, 84. dakikada Chugui Ye'nin golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Maçın 76. dakikasında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz, yerini Igor Sergeev'e bıraktı.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beijing Guoan karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.Ligde 2 maç sonra kazanan Beijing Guoan, 39 puanla 5. sıraya yükseldi, Guangzhou R&F ise aynı puanla 6. basamağa geriledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...