HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Van Der Wiel kadrodan çıkarılmak istemiş

Düzenleyen:
Van Der Wiel kadrodan çıkarılmak istemiş
Manchester United, Van Der Wiel, Haber

SPOR Haberleri

Manchester United maçında 11'e alınmadığını gören Van Der Wiel, 18'de de olmak istemedi. Tepkiyi gören Advocaat, tecrübeli oyuncuyu 18 kişilik kadrodan çıkardı.

F.Bahçe, önceki gece Manchester United karşısına 17 kişilik kadro ile çıkarken, İngiltere'ye götürülmesine rağmen Gregory van der Wiel'in neden kadro dışı kaldığı merak konusu olmuştu.

İddialara göre; Advocaat vatandaşını 11'e yazmayınca olay oldu.

11'DE YOKSAM 18'DE DE OLMAM

İkili, Flemenkçe tartışmaya başladı. Van der Wiel, "Bu maçta da oynamayacaksam hangisinde oynayacağım" diye sordu, ardından "11'de yoksam, 18'de de olmam" dedi.

Advocaat resti gördü, Van der Wiel'i kadro dışı bırakıp sahaya 17 isimle çıktı.

Van der Wiel'in, döküldüğü Alanyaspor karşılaşması sonrası kulübe çağrılarak yönetim tarafından uyarıldığı ortaya çıktı.

KONYA'DA DA OLMAYACAK

Antrenmanlarda yeteri kadar çalışmadığı belirtilen Hollandalı sağ bekten bir an önce kendisini toparlamasının istendiği bildirildi. Advocaat'ın ikazlarını da dinlemediği belirtilen Van der Wiel'in Konyaspor maçında da kadro dışında kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...