HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a cevap

Düzenleyen: /
Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a cevap
Ali Şen, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın genel kurulda yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

A Spor'a konuşan Ali Şen: "Aziz Yıldırım'ın istifaya çağrılmasına çok üzülüyorum. İstifaya çağıranlar Aziz Yıldırım başkanlığa geldiğinde belki de yeni doğmuşlardı. Bu hareketleri yapmalarını onaylamıyorum. Taraftarlar Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe tarihinde görmeyeceği kadar destek vermiştir." dedi.

Taraftarın istediği başkan adayını açıklayan Ali Şen: "Yıldırım onursal başkanlığa ihtiyacım yok diyor ama başkan olmak isteyen varsa da gelsin kürsüye çıksın diyor. Ben başkan adayı değilim. Ben görüşümü söyledim. Camianın istediği başkan Ali Koç. Taraftarın istifa çağrıları doğru değil." diye konuştu

İstifaya davet edilmeyen tek başkan olduğunu söyleyen Şen:" istifaya davet etmedilmeyen tek başkan benim. Süleyman Seba, Özhan Canaydın,Ahmet Özyazıcı, Dursun Özbek. Herkes istifaya davet edildi ama ben taraftarlarca uğurlandım. Taraftarlar 'Bir şarkısın sen'i söyleyerek uğurladılar beni." diye belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...