HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rekor puan getirmedi

Rekor puan getirmedi
Galatasaray, Trabzonspor, Rekor, Tt Arena, Haber

SPOR Haberleri

43.071 taraftar maçı izlerken, satılan yaklaşık 30 bin biletle rekor kırıldı. Ancak bu tablo Aslan’a galibiyeti getirmeye yetmedi

Geçen sezon 32 bin kombinesi olmasına rağmen maçlarını ortalama 20 bin kişiye oynayan Galatasaray'ı artık taraftarı yalnız bırakmıyor. Ligde TT Arena'da daha önce oynanan Rizespor maçını 30 bin, Antalyaspor maçını 40 bin kişi takip etmişti. Dün ise Trabzonspor derbisinde Aslantepe'de bordo-mavili taraftarlarla birlikte 43.071 futbolsever vardı. 18 bin 200 kombineli taraftar dikkate alındığında 30 bin civarı bilet satışı söz konusuydu ve Ocak 2011'de açılan Arena'da böylece bir rekor kırıldı. Ancak bu tablo Galatasaray'a üç puanı getirmeye yetmedi. Sarı-kırmızılı yönetim takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarına jest yaptı ve tribündeki 50 bin koltuğu sarı-kırmızı renk bayraklarla donattı.

GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ
Galatasaray, dün gece Trabzonspor'dan aldığı mağlubiyetle bu sezon Türk Telekom Arena'dan ilk kez puansız ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, bu sezon TT Arena'da Karabükspor'u 1-0, Çaykur Rizespor'u 2-0 ve Antalyaspor'u 3-1 mağlup etmişti.

EREN BU SEFER DİREĞE TAKILDI
G.Saray, Trabzonspor kalesinde en tehlikeli atağını 90+5'te gerçekleştirebildi. Rize'ye attığı röveşata golü unutulmayan Eren Derdiyok yine aynı vuruşu yaptı ama bu sefer direğe takıldı. Eren, "Top birkaç cm kenara gitse goldü. 90 dakika tek kale oynadığımız bir maçta rakibin kaleyi bulan tek atağında golü bulması üzücü" diye konuştu.

DAĞLARI ÇALIMLADI AMA!
Galatasaray'ın yetenekli ismi Bruma, Trabzonspor maçında yaptığı 13 çalım ile Süper Lig rekorunu kırdı. Antalya maçında rakiplerini 11 kez geçen Portekizli, dün geceki performansıyla bu sayıyı tarihe gömdü. Öte yandan Bruma, maç öncesi kendisini tribünlere çağıran taraftarlarına önce soğuk yaptı, sonra teknik ekibin uyarısı ile selamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...