Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arena'da fırtına

Düzenleyen:
Arena'da fırtına

SPOR Haberleri

İki sezon önce Trabzonspor’un başındaki ilk maçında dev rakibine aynı statta üç atan Ersun Yanal, Cimbom’u bu defa N’Doye ile devirdi, rakibinin namağlup apoletini söktü.

Burhan Can TERZİ

Jan Olde Riekerink yönetiminde pozitif hava yakalayan G.Saray, dün gece zor günler geçiren Trabzonspor’u ağırladı. TT Arena’da muhteşem bir atmosfer vardı. İlk 10 dakika G.Saray kontrolü eline almak istese de başarılı olamadı. Bordo-mavililer ise özellikle soldan rakibini zorladı. Sarı-kırmızılı futbolcular tam “Hakimiyeti ele aldık” derken, kalesinde golü gördü. 17’de Bero’nun final pasıyla solda boş kale önünde topla buluşan N’Doye fileleri havalandırdı: 0-1.

Aslan çift forvete döndü

Mağlup duruma düşen G.Saray bir an önce golü bulmak için riskler almaya başladı. Podolski’yi Eren’in yanına çeken Riekerink forveti ikiledi. 36’da Bruma’nın pasıyla topla buluşan Eren, önündeki iki rakibinden birini eksiltip şutunu çekti ama Onur gole izin vermedi. 40’ta Bruma kıvrak hareketlerle 3 kişiyi geçtikten sonra vurdu, ağları bulamadı. 

Onur pantere döndü

50’de Bruma rakibini son çizgide geçip içeriye çıkardı Onur geçit vermedi. 56’da Sneijder 18 üstünde topa gelişen vurdu. Onur yine gole izin vermedi. 65’te Tolga sağ çaprazdan uzak köşeyi gördü, kaleci Onur müthiş uzandı. 70’te ani gelişen Trabzon atağında N’Doye bomboş şekilde kaleye doğru ilerlerken Chedjou arkadan yetişip topu kaptı. G.Saray maçın son bölümünde 3’lü savunmayla oynayıp daha da risk aldı. 90+5’de Eren’in rövaşatası direkte patlayınca sevinen Trabzon oldu: 0-1.   

Arena'da fırtına  

Ders çıkaracağız

G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, stadın tamamen dolu olmasından dolayı taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini belirterek, “Tabii ki üzücü bir sonuç. 1-0 geriye düşmemizin sebepleri basit top kayıpları ve orta sahamızdaki baskıda sıkıntı çekmemizdi. Bunlar üstüste gelince gol yedik. Ondan sonra golü bulmak için her şeyi yapan, mücadele eden bir Galatasaray vardı sahada ancak yetmedi” dedi. Yarın (bugün) takım halinde oturup hatalarını konuşacaklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Şampiyonluk yolunda her maç çok önemli. Kaybettiğiniz zaman tabii ki çok üzülüyorsunuz ama her mağlubiyetten de çıkaracağımız dersler var” değerlendirmesi yaptı. 

Eren: Tek kale oynadık

G.Saray’ın Türk asıllı forveti Eren Derdiyok, “Çok üzgünüz. Çok iyi başladık, çok iyi gidiyorduk. 90 dakikada tek kale oynadık ama bazen olmayınca olmuyor. Üzücü olan 90 dakika tek kale oynayıp rakibin bir kez gelip gol atması” açıklaması yaptı.

Karavana Tolga

Tolga Ciğerci dün performansıyla yine göz doldurdu fakat şutlarında bir türlü kaleyi tutturamama özelliğini sürdürdü. Tolga sezon başından beri çıktığı 8 karşılaşmada 23 şut çekerken sadece 4 defa kaleyi bulabildi, bunlar da gol olmadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...