Aziz Yıldırım ateş püskürdü

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım ateş püskürdü

SPOR Haberleri

Medyayı ve muhaliflerini topa tutan Yıldırım, Yargıtay kararından sonra bırakacağını yinelerken, “Böyle yaparlarsa sürem bittiğinde dahi gelir aday olurum” tehdidi savurdu

M. Emin ULUÇ

Başkan Aziz Yıldırım, istifa çağrılarına çok sert çıktı. Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Yıldırım, başta medya ve muhaliflere yönelik zehir zemberek açıklamalar yaptı. Yıldırım, görevi bırakmak için Yargıtay kararını beklediğini belirtirken, “Kararın olumlu çıkacağını bilsem şerefsizim bırakırım ama bunlar böyle yaptıkça, sizin huzurunuzda gelir şerefimle aday olurum” açıklamasını yaptı. “Herkes ‘karar lehinize’ diyor. Ama ben tedirginim” itirafında bulunan Yıldırım, “İstesem istifa tezahüratlarını bir dakikada keserim. Ama önemli olan bu değil, Türkiye. Eğer Fenerbahçe yönetimiyle, taraftarıyla mücadele etmeseydi, FETÖ, Türkiye’yi istediği yere getirecekti. Bu çalışmalar devam ediyor. Bunu da Fenerbahçe camiasına kadar nüfus etmek için çalışanlar yapıyor. Yargıtay kararı açıklanana ve lehimize olana kadar buradayım. Beni, medyadaki 3-5 şerefsiz, ahlaksız gönderemez” dedi.

TV’de viski içip konuşuyorlar

Medyaya yönelik eleştirilerini, “İki, üç televizyon var, her gece yalan yanlış yayın yapıyor. İçiyorlar viskiyi, konuşuyorlar. Türk örf ve adetlerine uygun olmayan her türlü cümleyi kullanıyorlar, hakaret ediyorlar. Hakarete maruz kalacak insanlar değiliz” sözleriyle sürdüren Aziz Yıldırım, “Seçimle geldik, seçimle gideriz. ‘Aday olmasın’ diyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Aday olma’ diyebilirler mi? Aday olmak istiyorlarsa şart koşmayacaklar. Kendine güvenen gelecek” dedi. Aziz Yıldırım, selefi Ali Şen’e ise, “Ben onursal başkanlık falan istemiyorum. Benim derdim Yargıtay. Şerefsiz ve ahlaksızlar, her gece bunu işliyor. Ben ‘Bu kulübün kapısında bekçi olurum.’ dedim. 18 senemi bu kulüp için verdim. Benim için onurdur. Bu onurun, şerefin de karşılığı olmalı” dedi.                    

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...