Bronz madalyayı kaptık

Düzenleyen:
Bronz madalyayı kaptık

SPOR Haberleri

Voleybol Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda Vakıfbank, Volero Zürih'i 3-1 mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Voleybol Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda VakıfBank, Volero Zürih'i 3-1 yenerek üçüncü oldu.VakıfBank grupta 3-2 kaybettiği rakibi karşısında maça hızlı başladı ve ilk seti 25-14 kazandı. İkinci sette blokta ve savunmada hatalar yapan VakıfBank seti 25-21 kaybetti. Çekişmeli geçen 3. setin sonunu iyi oynayan temsilcimiz, seti 25-22 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.

BRONZ MADALYA GELDİ

Daha önce bu şampiyonada bir altın, bir gümüş madalyası olan VakıfBank çok iyi blok yaptığı son seti 25-11 kazanarak koleksiyonuna bir de bronz madalya ekledi.

FİNAL MAÇI 14:00'TE

Şampiyonada final maçında Eczacıbaşı VitrA, İtalyan Pomi Cassalmaggiore ile karşılaşacak ve müsabaka 14:00'te NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...