HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk rakibinden korkup maçtan çekilen Polonyalı boksör

Düzenleyen:
Türk rakibinden korkup maçtan çekilen Polonyalı boksör
Türk Boksör Ali Eren Demirezen, Haber

SPOR Haberleri

Türk boksör Ali Eren Demirezen’in rakibi müsabaka esnasında dövüşmek istemediğini söyleyerek ringi terk etti.

Almanya’da yapılan maçta Türk boksör Ali Eren Demirezen’in Polonyalı rakibi Patryk Kowoll, “Hayatımı tehlikeye atamazdım” deyip ringi terk etti.

HÜKMEN YENİK SAYILDI
Polonyalı rakibi Patryk Kowoll karşısında iyi bir müsabaka çıkaran Ali Rıza Demirezen, maçın ilk raundunda rakibine karşı büyük üstünlük kurdu. Raunt arasında köşesine giden Kowoll birden eldivenlerini çıkarmaya başladı. Herkes neler olduğunu anlamaya çalışırken rakip maçı bıraktığını ve dövüşmeyeceğini açıkladı. Seyircilerin şaşkın bakışları arasında maçı terk eden Kowoll hükmen yenik sayıldı.

Türk rakibinden korkup maçtan çekilen Polonyalı boksör
HAYATIMI TEHLİKEYE ATAMAZDIM

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Polonyalı boksör, “Hayatımda bu kadar güçlü yumruklar görmedim. Ali Olimpiyatlarda dövüşmüş kaliteli ve güçlü bir boksör onun karşısında hayatımı tehlikeye atamazdım. Bana vurduğu yumrukları yiyince kendimi tır çarpmış gibi hissediyordum. Müsabakaya devam edersem ağır yaralanma veya daha tehlikeli sonuçlar alabileceğimi düşünerek maçtan çekilme kararı aldım. Ali’yi tebrik ediyorum dünyanın zirvesine çıkacağına olan inancım tamdır" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...