HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başakşehir, Karabükspor'u 2-0 yendi

Düzenleyen:
Başakşehir, Karabükspor'u 2-0 yendi
Başakşehir, Karabükspor, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti, puanını 20'ye çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kardemir Karabükspor, taraftarı önünde haftaya lider giren Medipol Başakşehir'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-0 kazanmayı başardı.

BAŞAKŞEHİR 20 PUANA YÜKSELDİ

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig'de puanını 20'ye çıkardı. Kardemir Karabükspor'un puanı 12'de kaldı.

GOLLER

Medipol Başakşehir'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu ve ilk yarının sonunda 45+1'de Mehmet Batdal kaydetti. Mücadelenin ikinci yarısında Kardemir Karabükspor daha baskılı oynasa da rakip fileleri havalandırmayı bir türlü başaramadı.

17 OCAK'TAN SONRA YENİLGİ YOK

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 17 Ocak 2016'dan bu yana yenilgi almadı. Başakşehir, gelecek hafta ligde Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Karabükspor ise Fenerbahçe ile deplamanda karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...