Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van der gider

Düzenleyen:
Van der gider

SPOR Haberleri

F.Bahçe’de Alanya maçı sonrası “Kendine gel” denilen Hollandalı sağ bek, kendine gelmedi, İngiltere’de kadro dışı kalmıştı, Konya kafilesine de alınmadı.

Mehmet Emin ULUÇ

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Dirk Advocaat’ın operasyonları devam ediyor. Hem de vatandaşım, eski öğrencim, tanıdık, eş dost demiyor performansa dayalı kararlarını veriyor… İşte o operasyonlardan birine uğrayan ve akibeti değişmeyen Gregory wan der Wiel… Alanya maçı sonrası kendine gelmesi konusunda dikkati çekilen Hollandalı oyuncu beklenen görüntüsünden uzaktı. Ve İngiltere’ye Manchester United maçına götürülmesine rağmen kadroya alınmamış takım 17 kişi ile sahaya çıkmıştı. Bugünkü Konyaspor maçı öncesinde de Wiel ile ilgili tasarruf değişmedi yine kadro dışı bırakıldı.

İyi de değiştiremeyiz ki…

Dirk Advocaat’ın Wiel’le ilgili düşüncesi performansının yetersiz olması ve bu şartlarda takımda oynamasının zor görünmesi… Yönetim, bekleneni veremeyen Wiel ile ilgili devre arasında yollarını ayıralibilr. Tabii tüm bunlar olurken yönetim Dirk Advocaat’ın sonuna kadar arkasında ama katılmadığı ve eleştirdiği bir nokta var… Hoca daha önce de Salih, Aatıf ve Fernandao için “yetersiz” raporu verirken burada altı çizilen nokta “İyi güzel de şu anda bu oyuncuları değiştirme gibi bir durumumuz yok. Devre arası veya sezon sonuna kadar bu oyuncular bizimle. Kaybetmek yerine en iyi verimi almaya çalışsak” şeklinde. 

Kjaer'in gözünden Fener bir başka

Manchester deplasmanından yaptığı hatalarla eleştirilen Simon Kjaer, “Fenerbahçe’de oynamak bana heyecan veriyor” dedi. Geçen sezonki performansından düşük bir görüntü çizen Danimarkalı savunmacı, “Fenerbahçe’de oynuyorsanız seçenekleriniz arasında kaybetmek asla yer almıyor” derken, “Roma, Wolfsburg, Lille gibi büyük takımlarda forma giydim. Fransa’da lig üçüncülüğü yaşadım. Ama Fenerbahçe’de oynamak hepsinden çok daha farklı. Burada maç kaybetme seçeneği yok. Bu durum bana heyecan veriyor” açıklamasında bulundu. Sarı-lacivertli ekibin, her sezon ligde şampiyonluk hedeflediğini, Avrupa’da da başarı kovaladığı vurgulayan Kjaer, Fenerbahçe’de olmasını kariyerinin zirvesi olarak tanımladı. Tecrübeli stoper, “Milli takımda kaptanlığa yükseldim. Burada da takım kaptanlarından biriyim. Büyük takımlarda 100’den fazla maça çıktım. Daha iyisini yapmak için de her gün çalışmaya devam ediyorum” dedi.

Fener kazanamıyor

Son 3 resmi maçında galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, Konya deplasmanındaki son 3 karşılaşmayı da kazanamadı. Sarı-lacivertliler, 30 lig maçının 26’sında yeşil-beyazlıları devirmesine rağmen, Konya’daki son 3 maçın 2’sinde ev sahibi güldü, 1 maç berabere bitti.

Tarihi başarısızlık

Fenerbahçe, 7. hafta itibarıyla 10 puanın altında kalınca, 3 puanlı sistemdeki en kötü üç performansından birine imza atmış oldu. Bu sezon 9 puan toplayarak 2008-09’daki derecesini tekrarlayan sarı-lacivertliler 1990-91’de ise ilk 7 haftayı 8 puanla tamamlamıştı.

Yıldırım’a protesto

Takımla birlikte Konya’ya giden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, burada protestoyla karşılandı. Konya Havalimanı’nda az sayıda taraftar, Yıldırım ve yönetimi istifaya davet etti. Otobüse binen Başkan Yıldırım, bu protestoya alkışla karşılık verdi. Kafile daha sonra konaklayacağı otele gitti.

Topal ceza sınırında

Lens, Sow ve Salih’in sakatlıktan çıktığı F.Bahçe’de tedavileri devam eden Volkan Şen, Fernandao ve Ozan Konya kadrosunda yer almayacak. Ceza sınırındaki Mehmet Topal, Konya’da sarı kart görmesi halinde Kadıköy’deki Karabük maçında oynayamayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...