HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Caner Erkin taburcu oldu

Düzenleyen: /
Caner Erkin taburcu oldu
Caner Erkin, Caner Erkinin Sağlık Durumu, Caner Erkin Taburcu, Haberler, Haber

SPOR Haberleri

Antalyaspor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Beşiktaşlı oyuncu Caner Erkin hastaneden taburcu oldu.

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve sabaha karşı ameliyata alınan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, taburcu edildi. Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edilen tecrübeli futbolcuyu, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, takım arkadaşları Cenk Tosun, Atınç Nukan, Necip Uysal, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Gönül hastanede ziyaret etti.

- Cenk Tosun: "3 puana sevinemedik"
Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Cenk Tosun, Caner'in sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında alınan galibiyete sevinemediklerini belirterek, "Dün akşam aldığımız 3 puana sevinemedik bile. Soyunma odasında herkes buruktu. Caner de dün perişan haldeydi. Çok zor bir dönemden geçecek ama pozitif ve çalışmayı seven bir insan olduğu için en yakın zamanda bunu atlatacağını umuyorum. Allah acil şifalar versin. Onu sahada arayacağız. Şu kısa dönemde kendini çok sevdirdi. Çok da faydalı işler yaptı. Onun eksikliğini hissedeceğiz." diye konuştu.

Ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yollarına yenilgisiz devam ettiklerini söyleyen Cenk, "Güzel galibiyetler alıyoruz. İnşallah devamı da gelir. Milli takım arasına kadar puan kaybetmek istemiyoruz. Her maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yoğun maç temposunun kendilerini zorlamadığını vurgulayan milli futbolcu, "Hocalarımız gereken dinlendirmeleri yapıyor. Sezon başı iyi hazırladılar. Gereken yüklemeleri yaptılar. Rotasyonlarla dinlenen oyuncular da oluyor. Şimdilik iyi gidiyor. Milli takım arasına kadar dişimizi sıkmamız lazım." şeklinde konuştu.

Olcay Şahan da Caner'in çok önemli bir futbolcu olduğunu aktararak, "Sadece Beşiktaş'ın değil milli takımın da önemli parçalarından biri. Umarım en kısa zamanda yanımıza döner." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...