HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Inter'den Caner Erkin açıklaması!

Düzenleyen: /
Inter'den Caner Erkin açıklaması!
Caner Erkin, İnter, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 28 yaşındaki sol beki Caner Erkin için Inter Kulübü'nden de bir açıklama geldi.

Bonservisi İtalyan kulübünde yer alan Caner Erkin'in sağlık durumuyla ilgili olarak hem siyah beyazlı kulüpten hem de menajerlik şirketinden bilgi alan Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio İtalyan basınına kısa bir demeç verdi.

Caner'in sakatlığından bilgi sahibi olduklarını aktaran Ausilio, 'Kiralık oyuncularımızın oynadığı her maçtan sonra kulübün scout ekibinden detaylı bir bilgi alıyoruz. Caner de bilgi aldığımız futbolcularımız arasında. Sakatlığı ile ilgili bilgi sahibiyiz. Performansı tam yükselirken yaşadığı bu talihsiz sakatlık çok üzücü.' diye konuştu. Ausilio, bu durumun futbolcunun 'Beşiktaş'a kalıcı transferini engelleyecek mi?' şeklindeki soruya ise; 'iki kulüp arasında imzalanan bir sözleşme var. Satın alma opsiyonu Türk kulübüne ait, Oyuncuyu almak isterlerse sezon sonuna kadar belirlenen rakam üzerinden transferi gerçekleştirebilirler' dedi.

Bilindiği üzere Caner Erkin'in Antalyaspor'la oynanan mücadelede aşil tendonu kopmuş ve dün gece ameliyat edilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...