HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Konyaspor Başkanı Şan'dan hakem isyanı

Düzenleyen: /
Konyaspor Başkanı Şan'dan hakem isyanı
Konyaspor, Ahmet Şan, Haber

SPOR Haberleri

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, "Zannedersem maç şöyle hatırlanacak; maçın orta hakemi kime penaltı çalabiliyor, kime çalamıyor onun göstergesi oldu. Başka hiçbir şey söylemeye gerek yok." dedi.

Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında evine Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Konyaspor'un başkanı Şan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Maç sonunda klasik bir Türk futbolu neticesi alındığını savunan Şan, "Zannedersem maç şöyle hatırlanacak; 'maçınorta hakemi kime penaltı çalabiliyor, kime çalamıyor' onun göstergesi oldu. Başka hiçbir şey söylemeye gerek yok. Maçın 30. dakikasında Halil İbrahim'e yapılan bir pozisyon var. Bir de Skrtel'in eliylealtıpasın içinde topun yön değiştirmesi var. Her iki pozisyonda da penaltı çalınması lazımdı." diye konuştu.

Bu zihniyet devam ettiği sürece bu işler böyle

Şan, maça ilişkin klasik bir gün yaşadıklarını vurgulayarak, "Sene 2016 fark etmez 2017, 2018... Bu zihniyet devam ettiği sürece bu işler böyle. Lütfen Merkez Hakem Kurulu da pozisyonları tekrar incelesin ve açıklamasını yapsınlar. Formanın rengiyle bu işin alakası yok ki, kural kuraldır. Futbolda 9 kusurlu harekether takım için geçerli olması lazım. Saha dışında Aziz Yıldırım'ı gayet güzel ağırladık, misafirperverliğimizi gösterdik. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum." dedi.

Taraftarla Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında yaşanan gerginliğe yönelik soru üzerine Şan, "Yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Uzaktan kimin ne dediği belli olmuyor. El kol hareketleri yanlış anlaşılabiliyor." diye cevap verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...