HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray Dersimspor maçı hangi kanalda, ne zaman?

Düzenleyen: /
Galatasaray Dersimspor maçı hangi kanalda, ne zaman?
Galatasaray, Dersimspor, Gs Dersimspor Hangi Kanalda, Haber

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nı en çok müzesine götüren ve geçen sezon da mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın bu sezon kupa macerası bu akşam oynayacağı Dersimspor maçıyla başlıyor.

Süper Lig'de evinde aldığı Trabzonspor mağlubiyetinin ardından moral arayan sarı-kırmızılı takımla 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Dersimspor'un randevusu, TT Arena'da saat 21:00'de başlıyor. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.

GRUPLARA SON ADIM ATILIYOR
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur maçları bugün oynanacak 9 karşılaşma ile başlayacak. Kupada, Spor Toto Süper Lig'den 10, TFF 1. Lig'den 12, Spor Toto 2 . Lig'den 21, Spor Toto 3. Lig'den 10 ve Bölgesel Amatör Lig'den 1 takım 3. turda mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak 3. tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig'i ilk 5'te tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor'un da doğrudan katılımıyla 32 ekip, grup aşamasında yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...