Galatasaray Dersim önünde şov yaptı

Düzenleyen:
Galatasaray Dersim önünde şov yaptı

SPOR Haberleri

Adeta antrenman maçı yapan Aslan Podolski (3), Yasin ve Hamit’in golleriyle kazandı

Burhan Can TERZİ

Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 3. Lig ekibi Dersimspor’u ağırlayan Galatasaray rakibini rahat geçti ve gruplara kaldı: 5-1. Trabzonspor maçında ağları havalandıramayan sarı-kırmızılılar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadı gol şov yaptı. İlk dakikalarda Sinan’la yüklenen Cimbom kilidi Poldi ile açtı. 24’te soldan topu taşıyan Yasin, Podolski’yi gördü. Panzer tekrar Yasin’le oynadı. Yasin ceza sahasında bir daha Podolski’ye verdi. Alman yıldız da düzgün vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0. 35’te sol çaprazda topla buluşan Yasin, içeriye koşu yapan Poldi’yi gördü; o da bekletmeden kaleye nişanladı: 2-0. 40’ta korneri paslaşarak kullanan G.Saray’da Yasin sol çaprazdan orta şut karışımı bir vuruş çıkardı. Top kalecinin solundan ağlara gitti: 3-0.

Kurt bir vuruş!

Galatasaray ikinci yarıya da baskılı başladı. Farkı açmak için sağlı sollu saldıran sarı-kırmızılılar 4’üncü golü 60. dakikada buldu. Sağdan kullanılan köşe vuruşunda seken topu Serdar Aziz dışarıya indirdi. Podolski ceza yayı üzerinden muhteşem bir şutla hat-trick yaptı ve durumu 4-0’a getirdi. Son yarım saatlik bölümde oyunda tempo düştü. Riekerink Salih Dursun ve Kerem Çalışkan gibi isimleri de sahaya sürerek fırsat verdi. 85’te Dersimsporlu Koray Kurt farkı şık bir aşırtmayla 3’e indirdi. Sağ çaprazdan 18 içine sokulan 33 yaşındaki tecrübeli isim topun dibine müthiş girdi: 4-1. Skoru ise son dakikada Hamit belirledi: 5-1.

Aslan PFDK’lık oldu

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig’in 8. haftasında karşılaşan Galatasaray ile Trabzonspor’u PFDK’ya sevk etti. TFF’den yapılan açıklamada, hem Galatasaray’ın hem de Trabzonspor’un, maçtaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle kurula gönderildikleri belirtildi.

Gökşen: G.Saray’ı çalıştıramaz

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, kulübün gündemiyle ilgili konuştu. Teknik Direktör Riekerink için “İyi bir insan ama Galatasaray’ı çalıştırması için birkaç fırın ekmek yemesi” lazım diyen Gökşen, yönetime de “Şampiyonlar Ligi’ne Hamit’le mi gideceksin” eleştirisi getirdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...