HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cangök: Artık lige bakacağız

Düzenleyen: /
Cangök: Artık lige bakacağız
Can Cangök, Haber

SPOR Haberleri

Darıca Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası açıklama yapan Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, "Oyuncularım elinden gelen her şeyi yaptı. Artık lige bakacağız" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Balıkesirspor, sahasında Darıca Gençlerbirliği'ne penaltılarla 4-1 mağlup olarak elendi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, değerlendirmelerde bulundu. Cangök maç sonra yaptığı açıklamada, "Maçı 120 dakikaya götürmemek için çok çaba sarf ettik ama maalesef maç 120 dakikaya gitti. Çünkü 5-6 oyuncumuzun sakatlığı vardı. Bazen dinlendirmek istedik. Oyunu biraz daha erken bitirmek istedik. Golü atamayınca Darıca Gençlerbirliği'nin direnci arttı. Darıca çok kötü bir takım değil. Biraz da hakem maçı bu duruma taşıdı. Oyuncularım elinden gelen her şeyi yaptılar. Maç içinde hakemin verebileceği 2 penaltı pozisyonu vardı. Türkiye kupasından penaltı atışları sonucu elendik. Artık lige daha sağlıklı bakmak zorundayız. Samsun maçına kadar oyuncularımın sakatlığının bir an önce toplanıp, Samsun maçına çıkmak istiyoruz. Darıca Gençlerbirliği'ne başarılar diliyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...