Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adanaspor’da Galatasaray hazırlıkları tam gaz

Düzenleyen:
Adanaspor’da Galatasaray hazırlıkları tam gaz

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, cumartesi günü kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Osman Yereşen Tesisleri'nde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde çalışan turuncu-beyazlılar ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı yenileme ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman dar alanda pas, taktik ve orta-şut çalışmasıyla sona erdi.

Ramos: "Galatasaray maçına odaklandık"
Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan turuncu-beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Mauricio Ramos, Galatasaray maçına odaklandıklarını söyledi. Ramos, “Diğer maçlar gibi bu da çok önemli bir maç. Takımımız bu maça ve hedefe odaklanmış durumda. Taraftarlarımızında yardımıyla bu maçtan iyi bir sonuçta ayrılacağımızdan eminim. Bir oyuncu Galatasaray'da oynuyorsa o oyuncunun kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Bizim de çok kaliteli oyuncularımız var hem hücumda hem orta sahada. Dolayısıyla onlar da ellerinden geleni yapacaklardır. Ama biz tabi ki takımımız için her şeyimizi sahaya koyacağız” dedi.

"Kim oynarsa oynasın sahaya en iyisi için çıkacak"
Galatasaray maçının genç oyuncular için fırsat olduğunu ifade eden Brezilyalı defans Mauricio Ramos, şunları söyledi:
“Genç oyuncular için bu maçlar büyük fırsat. Her maç fırsat ama büyük takımlarla oynadığınız zaman bu fırsatların daha büyük olduğunu söylememiz gerekiyor. Ben de gençken futbola başladığımda bu maçlar sayesinden futbolcu oldum, buralara gelebildim. Arkadaşlarımıza da bunu bütün hafta boyunca anlattık hepsi de bunun bilincindeler. Dolayısıyla kim oynarsa oynasın yada tecrübeli arkadaşlarımızdan sahaya en iyisini vermek için çıkacak.”

Öte yandan antrenman sonrasında turuncu-beyazlıların orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ'ın 24'üncü yaş günü takım arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...