Sağlık Bakanı'ndan Mustafa amca için özel talimat

Düzenleyen:
Sağlık Bakanı'ndan Mustafa amca için özel talimat

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'cüler tarafından düzenlenen 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaralanan ve defalarca ameliyat olan 70 yaşındaki Mustafa Zorova, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) bulunan general odasında kaldı.

FETÖ'nün kanlı darbe girişiminde yaralanan ve defalarca ameliyat geçiren 70 yaşındaki Mustafa Zorova, GATA'da general odasında kaldı.

Mustafa amcaya GATA'da özel oda

15 Temmuz'da milletin iradesine el koymak isteyen darbeci teröristler tarafından silahla vurulduktan sonra defalarca ameliyat geçiren 70 yaşındaki Mustafa Zorova, yaşadıklarını anlattı.

BAKAN TALİMAT VERDİ

24 TV mikrofonuna konuşan 15 Temmuz gazisi, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile telefon görüşmesi yaptığını ve Bakan Akdağ'ın talimatıyla GATA'ya sevk edildiğini söyledi.

GENERAL ODASI GAZİYE KISMET OLDU

70 yaşındaki Mustafa Zorova; GATA'daki odasına ulaştığında çok memnun olduğunu belirterek, "Meğer orası generalin odasıymış. Gaziye kısmet oldu." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...