HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Napoli yaralarını sarıyor

Düzenleyen: /
Napoli yaralarını sarıyor
Napoli, Empoli, Haber

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın İtalyan rakibi Napoli, Serie A'nın 10. haftasında kendi evinde ağırladığı Empoli karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son maçlarda peş peşe yenilgiler alan Napoli, ligde geçen hafta deplasmanda Crotone'yi yenerek, kötü gidişe dur derken, bu akşam da Empoli'yi 2 golle geçti.
İlk yarısı golsüz eşitlikle biten Napoli-Empoli maçının, ikinci yarısında ev sahibi ekip 51. dakikada Dries Mertens’in attığı golle 1-0 üstünlük sağladı. Karşılaşmada skoru belirleyen golü ise 81. dakikada Vlad Chiriches kaydetti. Seyircisi önünde maçı 2-0 kazanan Napoli, bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti ve puan tablosunda 3. sırada kendine yer buldu. Öte yandan, hafta içi oynanan 10. hafta müsabakaları arasında lider Juventus, Sampdoria'yı konuk etti. Rakibini 4-1 gibi farklı skorla yenen siyah-beyazlı takım, bu sonuçla geçen haftaki Milan yenilgisinin yaralarını sardı.

Juventus, 24 puanla zirvedeki yerini korudu. Juventus'un hemen arkasında ise bu hafta deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Sassuolo'yu 3-1 yenerek, puanını 22 yapan Roma bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...