HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta Caner sıkıntısı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Caner sıkıntısı
Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Caner Erkin’in Beşiktaş’a transferi camiada büyük sevince sebep olmuş, Başkan Fikret Orman da 2 Eylül’deki imza töreninde “müjde” niteliğinde açıklamalar yapmıştı.

Orman o dönemde “Caner’i daha evvel de istiyorduk, nasip bugüneymiş. Beşiktaş forması içinde görmeyi çok istediğimiz bir futbolcuydu. İnşallah Caner futbolu burada bırakacak.  Caner Erkin’in opsiyonu 1 milyon avro. Caner ve Aboubakar’ın 4 yıllık daha sözleşmesi şu anda hazırdır” ifadelerini kullanmıştı. Ki bunun özeti; sezon sonunda bonservisini alacağız ve hazır olan mukavelesini devreye sokacağız şeklindeydi. Ancak Antalyaspor maçındaki sakatlık planları değiştirdi, duygusallık bir kenara bırakıldı. 

Açıklamanın sebebi…

Caner Erkin’in yanından ayrılmayan ve önce insani olarak ona destek olunması gerektiğini düşünen Beşiktaş Başkanı dün yaptığı açıklamalarda bonservisiyle ilgili soru işaretlerine sebep olacak ve camianın canını sıkacak ifadeler kullandı. Orman “Caner çok iyi bir çocuk. Şu anda istirahat ediyor. En kısa sürede döneceğini düşünüyorum. Biz duygusal bir milletiz. Genellikle duygularımızda hareket ederiz. Ancak Beşiktaş Başkanı olarak bu işi yaparken duygusallığı ön planda tutmam gibi bir şey söz konusu olamaz. Bonservisi konusunda ilerleyen zamanlarda karar vereceğiz. Zaten o zaman da herkes duyar. Ayrıca Caner’in sakatlığıyla ilgili açıklamamız suçlama (TFF’ye yönelik) amaçlı değil, bilgilendirme amaçlıydı” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...