Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink: Fenerbahçe geri dönecek

Riekerink: Fenerbahçe geri dönecek

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın teknik patronu Jan Olde Riekerink iki hafta sonra konuk olacakları ezeli rakiplerinin zirve yarışından kopmayacağına emin...

Daha önce sorulduğunda "Fenerbahçe geri dönüş yapacaktır" demiştim... İyi sonuçlar almaya başlayacaklar. Başakşehir'e de ayrıca tebrikler. Bu yarış sonuna kadar devam edecek. Sneijder'in Eren Derdiyok'la bir uyum problemi bulunduğunu da, sakatlıktan kalan bir sıkıntısı olduğu görüşüne de katılmıyorum. Wesley gol atmıyor olabilir ama hep pozisyonların içinde...
AdanAspor ligin yeni ekiplerinden biri... Yeni oyuncuları ve hocaları var ama bizim amacımız galibiyet... Adana'ya kesinlikle 3 puan almak için gidiyoruz. Sigthorsson haftaya idmanda olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, düzenlediği basın toplantısında lider Başakşehir'i tebrik ederken iki hafta sonra konuk olacakları ezeli rakipleri Fenerbahçe için de görüş belirtti. Riekerink, "Fenerbahçe'nin tekrardan geri dönüş yapacağını söylemiştim, iyi sonuçlar almaya başlayacaklar. Bu yarış sonuna kadar devam edecek" ifadelerini kullandı. Yarın oynayacakları Adanaspor için "Kendileri ligin yeni ekibi. Yeni oyuncuları ve hocaları var ama oraya gitme amacımız, galibiyet. Adana'ya kesinlikle 3 puan için gidiyoruz" diyen Hollandalı teknik adam, Trabzonspor maçında istek ve hırs konusunda oyuncularından memnun olduğunu ifade etti.

SERDAR AZİZ KALİTESİNİ VE HIRSINI GÖSTERDİ
"Hem Chedjou hem de Sneijder ile ilgili teklif geldiğine dair benim kulağıma hiçbir şey gelmedi" ifadesiyle Riekerink, transfer söylentilerine son noktayı koydu. Sakatlığı yüzünden sarı-kırmızılı formayı henüz giyemeyen Kolbeinn Sigthorsson'un bir hafta içinde saha çalışmalarına başlayacağını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Sakatlıktan dolayı en çok kendisi üzülüyor. Geri dönüş sürecinde sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor" diye konuştu. Stoper mevkisi için beş oyuncunun rekabet ettiğini vurgulayan 53 yaşındaki hoca, "Serdar Aziz'in kupada sergilediği performanstan oldukça memnunum. Defansif kalitesini ve hırsını bize gösterdi" dedi.

SNEİJDER DOĞRU YAPIYOR
Sneijder'in gol atamaması yönündeki eleştiriler için "Gol atmıyor olabilir ama çok sayıda pozisyon yakalıyor. Pozisyonları yakalıyorsanız bazı şeyleri doğru yapıyorsunuzdur. Sneijder, Adanaspor maçı kadrosunda olacak" ifadelerini kullanan Riekerink, "Sneijder'in Eren ile bir uyum sorunu bulunduğu ya da sakatlıktan kalan bir sıkıntısı olduğu fikrine katılmıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

SÜPER LİG'DE FARKLI SKOR YOK!
Riekerink, Süper Lig için "Türkiye Ligi'nin mücadele gücü çok yüksek. Bunu alınan skorlarda görebiliyorsunuz. Maksimum 1-2 farklar var. Diğer liglerde 5-6 fark bile olabiliyor. Takımlar olgun ve kompakt bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bu genç oyuncuların kendilerini geliştirmesi için olumlu" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...