Onun adı tehlike

Düzenleyen:
Onun adı tehlike

SPOR Haberleri

“Ben hayatımda ceza sahası etrafında böylesine tehlikeli bir oyuncu görmedim”

Süper Lig’de yarın Adanaspor ile karşılaşacak Galatasaray’da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink basının karşısına geçti. Kaybedilen Trabzon maçında son ana kadar takımının savaştığını belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Adana ise ligin yeni takımı. Bizim oraya gitme amacımız galibiyet ve 3 puan” ifadelerini kullandı. Şu ana kadar takımda kendisini hayal kırıklığına uğratan bir oyuncu olmadığını söyleyen Riekerink, takımın yıldızlarından Podolski için, “Ceza sahası etrafında ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorsunuz. Ben hayatımda böylesine tehlikeli bir oyuncu görmedim” yorumunu yaptı.  Sneijder’in performansı için ise “Gol atmıyor olabilir ama çok sayıda pozisyon yakalıyor. O pozisyonları yakalıyorsanız bazı şeyleri doğru yapıyorsunuz demektir” sözlerini kullanan tecrübeli teknik adam, “Takımımızda kalite anlamında çok oyuncumuz var. Sakatlıkların düzelmesiyle artık seçim yapmak daha da zorlaşıyor” diye konuştu.

Başakşehir’e tebrikler
Ligdeki yarışı değerlendiren Riekerink, Başakşehir’in tebriği hak ettiğini belirtirken, “Haftaya onlarla oynayacağız. Fenerbahçe’nin geri dönüş yapacağını söylemiştim, iyi sonuçlar almaya başlayacaklardır. Yarış sonuna kadar devam edecektir” dedi. Riekerink, “Sneijder ve Chedjou’nun talipleri olduğu söyleniyor. Onların bırakılmasına izin verir misiniz?” şeklindeki soruya “İki isim için de teklif olduğuna dair benim kulağıma hiçbir şey gelmedi” cevabını verdi. Sakatlıktan kurtulamayan Kolbeinn Sightorsson için de açıklamalar yapan Riekerink, “Sakatlıktan dolayı en çok kendisi üzülüyor. Kolbeinn bir hafta sonra saha çalışmalarına başlıyor” dedi.  Devre arasında Galatasaray’ın kadroya takviyeler yapması beklenirken, Riekerink, “Transfer konusunda scout ekibimizle, yönetimle, teknik ekibimizle sürekli konuşuyoruz.  Bu çalışmalar sürekli konuşuluyor” ifadelerini kullandı.             >

Temkinli Riekerink

Riekerink, “Levent Nazifoğlu Trabzon maçında gerçek G.Saray’ı görürsünüz demişti. Size göre gerçek G.Saray’ı ne zaman göreceğiz” sorumuz üzerine, “Açıkçası bilemem. Bir hafta belirlemek zor” diyerek temkinli bir cevap verdi.

Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...