HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şenol Güneş: 'Kendi kendimize gol attık'

Düzenleyen: /
Şenol Güneş: 'Kendi kendimize gol attık'
Şenol Güneş, Lig Tv, Yayıncı Kuruluş, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada "Kendi kendimize attığımız golle galibiyeti kaçırdık" dedi.

Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Güneş "İki 45 dakikaya baktığımız zaman, biz kendimize gol attık, rakip atmadı! ilk yarıda durgunduk; hücumda ve savunmada yoktuk. Rakip de bir şey yapmıyordu. Rakip gol atmak istemedi ama biz attırdık! Sahanın zemini sıkıntılıydı. Puan kaybı nedeniyle üzgünüz. İkinci yarıdaki emeğimizin karşılığını alamadığımız için üzgünüm. zemin de sıkıntılıydı, oyun çok durdu. İkinci yarı kazanmak için hem oyun üstünlüğümüz ve pozisyonlarımız vardı. Bazen net pozisyonları atamayabilirsiniz. Attığımızdan daha bariz olanları kaçırdık. 3 puanı hak etmiştik. Oyun olarak hak ettiğimiz 3 puanı, yine bizim hatamızdan kaybettik. Kimsenin bize haksız olarak lehimize çalıştığını düşünmüyorum. Hakemler için diyorum, rakipler için söyleyecek bir şey yok" açıklamasını yaptı." ifadesini kullandı.

Sakatlanan Caner Erkin'in yerine transfer düşünüp düşünmedikleri ve Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruyu cevaplayan Şenol Güneş "Caner için üzüldük. Dolayısıyla Caner'in aramızdan ayrılması bizim için üzüntü verici. Transfer, gündemimizde yok. Elimizdeki oyuncular iyi oyuncular. Gökhan Töre de bizim için değerli bir isim. Ayrılmasına üzülmüştük ama gelmesi gündemde yok" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN YAYINCI KURULUŞA BOMBADIRMAN

Yayıncı kuruluşu da eleştiren Şenol Güneş, "Maçtan önce sakatlarımız var. Gökhan ayak tarak kemiği kırıldığı için oynayamıyor. Biz bunları söyleyip hakemleri baskı altına almak istemiyoruz. Üstümüze olumsuz geliyorsunuz. Lig TV olarak üstümüze olumsuz geliyorsunuz. Geçen hafta 3 tane aleyhimize pozisyonlar var. Bizim pozisyonlarımızı göstermiyorsunuz. Objektif olmadığınızı söyledim. Başka maçlardakileri göstermiyorsunuz. Rakip takım antrenörü hakemi kullandı, gündem yaptı. Bugün de 4 dakika verildi, 4 dakika sakat oyuncu yerde yattı. Diğer maçlara da bakıp göreceğiz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...