Futbolcusunu yerden yere vurdu!

Düzenleyen:
Futbolcusunu yerden yere vurdu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik patronu Advocaat, van der Wiel'i yerden yere vurdu: Futbolu mu unuttun? Derdin nedir. Geldiğinden bu yana takıma katkın yok

Fenerbahçe'de sezonun transferdeki en büyük hayal kırıklığı olan Gregory van der Wiel, kupada Gençlerbirliği karşısında bulduğu forma şansını da kötü kullandı. 1.5 ay aradan sonra sahaya çıkan Hollandalı futbolcu, yine tel tel döküldü.

"HİÇBİR FAYDAN YOK"

Teknik direktör Dick Advocaat, bir süredir fizik-güç idmanlarıyla performansını arttırma uğraşı verdiği Van der Wiel'in bu bitik halini görünce çılgına döndü. Tecrübeli çalıştırıcı, vatandaşına maçtan sonra herkesin gözü önünde Hollandaca bağırdı çağırdı!

Dick Advocaat'ın, "Ne antrenmanda varsın ne maçta. Sana verdiğim şansları kullanamıyorsun. Geldiğinden beri bu takıma hiçbir katkın yok. Bu halin seni de rahatsız etmiyor mu? Doğrusu beni çok ediyor. Yine gezip durdun, faydalı hiçbir şey yapmadın. Futbolu mu unuttun söyle bana. Derdin nedir, bu halin nedir!" diyerek Van der Wiel'i fırçaladığı öğrenildi.

Futbolcusunu yerden yere vurdu!

KUPADA DA DÖKÜLDÜ; İŞİ BİTTİ!

Çok çalıştığını ve formayı Şener'den kapacağını iddia eden Van der Wiel, G.Birliği karşısında yokları oynadı. Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı futbolcudan devre arasında kendisine kulüp bulmasını istemiş, menajeri Mino Raiola'yı İstanbul'a çağırmıştı.

CEZA SOLDA SIFIR

Model sevgilisi Rose Bertram ile birlikte katolog çekimleri için izinsiz İsviçre'ye giden Gregory van der Wiel'e 75 bin euro ceza kesilmişti. Van der Wiel'in, Hollandalı futbolcular Demy de ZeEuw ve Eljero Elia ile birlikte kurduğu spor giyim markası için gerçekleştirilen çekimlerden çok ciddi bir kazanç elde ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...