'Fenerbahçe'ye geri dönmek istedim'

Düzenleyen:
'Fenerbahçe'ye geri dönmek istedim'

SPOR Haberleri

Konyaspor'un başarılı çalıştırıcısı Aykut Kocaman, sezon başında sarı lacivertli kulüpten teklif aldığını ancak Konyaspor'u bırakamadığını söyledi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yle ilgili Hürriyet gazetesine konuştu. Sezon başında sarı-lacivertli kulüpten teklif aldığını söyleyen Kocaman, Konyaspor'u bırakamadığını söyledi.

İşte o röportajın bir kısmı:

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİNE ÜZÜLDÜM
Aziz Yıldırım’la 4 yıl beraber çalıştınız.. Geçtiğimiz sezon sonu, “Ben burada olduğum sürece Aykut Fenerbahçe’ye gelemez” dedi. Yıllarca yakın çalıştığınız birinden bunu duyduğunuzda ne hissettiniz? Özellikle vefa duygusu açısından...

- Üzüntü... Üzüldüm... İnsan üzülüyor tabii... Üzüntü çok kapsamlı bir hissiyattır. İçinde bir çok duygu barındırır. Tüm bunları tek bir sözcüğe sığdırabiliyoruz bazen.

KONYASPOR'U BIRAKAMADIM
Sezon başında Fenerbahçe’ye gelmeniz konusunda sizinle görüşme yapıldı değil mi?..

- Evet bir temas oldu, gelemeyeceğimi söyledim. Çünkü 1 hafta vardı ligin başlamasına... Ancak şunu söylemem gerekiyor, Fenerbahçe’ye dönmeyi istemediğimi söylemiyorum. İstedim ben bunu. Ancak devamında bunun doğru bir davranış olmayacağına karar verdim.

 - Lige 1 hafta kalmış, takım Avrupa Ligi’ne gidecek, benim isteklerim doğrultusunda transferler yapılmış. A’dan Z’ye söylediklerimi yapmış bir kulübü bırakmak doğru davranış değildi. Ayrıca sadece Konyalılar değil, bütün sağduyu sahibi Fenerbahçeliler de bu davranışı uygun bulmazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...