F.Bahçe'nin maçında dünya rekoru kırıldı

Düzenleyen:
F.Bahçe'nin maçında dünya rekoru kırıldı

SPOR Haberleri

Euroleague'de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin Real Madrid'i 78-77 yendiği dün akşamki maç, 201 ülkede yayınlanarak bir rekora imza attı.

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde konuk ettiği İspanyol devi Real Madrid'i 78-77 mağlup ederken, karşılaşmada bir rekor kırıldı.

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'ndeki 10. hafta maçında konuk ettiği dünya devi Real Madrid'i nefes kesen bir mücadele sonunda 78-77 mağlup etti. Üst üste 3., toplamda 7. galibiyetini alan sarı lacivertli takım, James Nunnally'nin bitime 1.7 saniye kala serbest atıştan bulduğu sayıyla zafere uzandı.

REKOR: 201 ÜLKEDE YAYINLANDI

Ülker Sport Arena'daki karşılaşma, tüm dünyada 201 ülkede yayınlandı. Bu, THY Avrupa Ligi tarihinde bir rekor olarak kayıtlara geçti. Önceki rekor 200 ülkeyle geçtiğimiz hafta Real Madrid ile Barcelona Lassa arasında oynanan karşılaşmada kırılmıştı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...