Balıkesir temsilcisi galibiyete hasret

Düzenleyen:
Balıkesir temsilcisi galibiyete hasret

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde henüz galibiyeti bulunmayan Best Balıkesir, yarın Beşiktaş Sompo Japan karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonunu geçiren Balıkesir temsilcisi, çıktığı 8 maçta 8 mağlubiyet aldı ve 8 puanla averajla 17. sırada bulunuyor.

Ligde 6 galibiyet 2 mağlubiyet alarak, 14 puanla 5. sırada bulunan Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek Best Balıkesir, ilk galibiyetini alarak bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Balıkesir Yeni Spor Salonu'nda yarın oynanacak Best Balıkesir-Beşiktaş Sompo Japan maçı saat 15.00'de başlayacak.

- Karaduman: "Beşiktaş Sompo Japan maçına çok iyi hazırladık"

Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Karaduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni takımı olduklarını hatırlatarak, henüz adaptasyon sürecini atlatamadıklarını söyledi.

Zor bir fikstürle mücadele ettiklerini vurgulayan Karaduman, ligin en güçlü takımlarıyla geride kalan 8 haftada karşılaştıklarını dile getirdi.

Beşiktaş Sompo Japan maçıyla sıçrama yapmak istediklerini aktaran Karaduman, şunları kaydetti:
"Zorlu fikstürden dolayı umduğumuzu ve arzu ettiğimiz neticeleri alamadık. Beşiktaş Sompo Japan maçına çok iyi hazırladık. Hedefimiz seyircimiz önünde bu zorlu maçtan galip ayrılmak. Bu ligin yeni bir takımıyız. Beşiktaş formda bir takım ve çok zor bir maç olacak. Beşiktaş, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi bir maç oynadı ve mağlup oldu. Maç tempoları yoğun ama tecrübeleriyle bu durum onları sıkıntıya sokmayacaktır. Bunların hepsini göz önünde bulundurarak hazırlıklarımızı yaptık. Biz ne ile karşılaşacağımızı biliyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız tamamen bu maça konsantre oldu. Bu kötüyü seriyi inşallah bu maç ile sonlandıracağız ve yolumuza devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...