Riekerink'ten Kolbeinn açıklaması

Riekerink'ten Kolbeinn açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray'da bu sezon uygulamaya konan haftalık toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen teknik direktör Jan Olde Riekerink, kadrosuna güvendiğini vurguladı.

Zirve yolunda rakiplerinin de puan kaybedeceğine inandığını söyleyen Hollandalı, Sigthorsson'un son durumuna da açıklık getirdi. İşte teknik direktör Riekerink'in açıklamaları:

OYUNUMUZ SÜREKLİ GELİŞİYOR!
"Elimde seçim olsa derbinin berabere bitmesini seçerim. İkisi toplam 4 puan kaybetmiş olur. Medipol Başakşehir ile aramızda 7 puan var ama onların da zorlu maçları bulunuyor. Top tutma yüzdemiz çok çok fazla. Ofanstan defansa geçişte takım olarak yaptığımız baskıdan da memnunum. Bu açıdan da daha iyi duruma geldiğimize inanıyorum."

ŞU TARİHTE DÖNER DİYEMİYORUM
"Tolga'nın Fenerbahçe maçında sakatlığı vardı ayağındaki ödem nedeniyle bugün de antrenmana çıkamadı. Yarın takımla çıkacak. Kolbeinn'in yaşadığı üzücü bir durum. Sağlık ekibi elinden geleni yaptı. Tam anlamı ile sakatlığını çözemedik. Tam olarak şu gün dönecek diyemiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...