Lider Basel takipçisine konuk oluyor

Düzenleyen:
Lider Basel takipçisine konuk oluyor

SPOR Haberleri

İsviçre Süper Lig'de 44 puanla 1. sırada bulunan FC Basel, ligde 29 puanla 2. sırada bulunan BSC Young Boys ekibine deplasmana gidiyor.

Ligde puan farkını azaltmak istemeyen Basel için galibiyet tek çözüm gibi görünse de puan farkını kapatıp lider olmak isteyen Young Boys ekibi için Basel'e puan kaybettirip 3 puanı hanelerine yazmaları şart. Aralarındaki son 4 maçı da kazanan Basel ekibi bu seriye devam etmenin peşinde. Young Boys, Basel'e olan son galibiyetini 23 Eylül 2015'te ligde oynadıkları maçta 4-3lük skorla aldı. Ligde Young Boys evinde 3 maçtır kazanıyor, evinde 7 maçtır kaybetmiyor, toplamda 10 maçtır kaybetmiyor. Basel ise deplasmanda 8 maçtır kaybetmiyor, toplamda 4 maçtır kazanıyor, toplamda 16 maçtır kaybetmiyor.
Teknik direktörler Adi Hütter ve Urs Fischer'ın zorlu mücadelesi TSİ 22.00'da başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi Eurosport kanalından naklen izleyebilirsiniz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...