Espanyol, Madrid yolunda

Düzenleyen:
Espanyol, Madrid yolunda

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da 24 puanla 4. sırada bulunan Atletico Madrid, 18 puanla 12 sırada bulunan RCD Espanyol'u konuk ediyor.

Ligde liderlik yarışından düşmek istemeyen Atletico galibiyetin peşinde iken ligde tutunmak isteyen Katalan ekibi Madrid deplasmanında puan veya puanlar peşinde. Aralarındaki 5 maçın 4'ünü Atletico Madrid kazanırken 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Atlético, Espanyol'la evinde oynadığı son beş lig maçını kazandı, bunların son dördünde gol yemedi. Espanyol, son yedi lig maçını kaybetmedi (3G 4B) ve Şubat 2012'den bu yana en iyi serisini yaşıyor. Espanyol bu maçta gol yemezse La Liga tarihindeki en uzun gol yememe serisini egale edecek (daha önce üç kez yapmışlardı). Diego López, ligde 406 dakikadır gol yemiyor. Quique Sánchez Flores, teknik direktör olarak Atletico Madrid'e hiç lig maçı kaybetmedi (2G 4B). Teknik direktörler Quique Sánchez Flores ve Diego Simeone'nin öğrencilerinin bu zorlu mücadelesi TSİ 22.45'te başlayacak. Vicente Calderon stadında oynanacak bu zorlu mücaleyi ise hakemi İspanyol Jaime Latre yönetecek. Bu maçı Lig TV 4 ekranlarından naklen izleyebilirsinz.


MUHTEMEL 11LER
Atletico Madrid: Jan Oblak, Lucas Hernandez, Juanfran, Jose Gimenez, Diego Godin, Gabi, Tiago Mendes, Koke, Angel Correa, Kevin Gameiro, Antinoe Griezmann
Espanyol: Diego Lopez, Diego Reyes, Jose Antonio Reyes, Jose Manuel Hurado, Javi Fuego, Victor Sanchez, Aaron Martin Caricol, David Lopez, Leo Baptistao, Gerard Moreno, Pablo Piatti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...