HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe 0- 0 Beşiktaş maçı GENİŞ ÖZETİ (FB-BJK KAÇ KAÇ)

Düzenleyen: /
Fenerbahçe 0- 0 Beşiktaş maçı GENİŞ ÖZETİ (FB-BJK KAÇ KAÇ)
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Kaç Kaç, Fener Beşiktaş, Fb Bjk Geniş Özet, Fenerbahçe Beşiktaş Skor, Fenerbahçe Beşiktaş Özeti İzle, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçı geniş özeti ile birlikteyiz. Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Peki Fener Bjk maçı kaç kaç? İşte berabere sonuçlanan Fenerbahçe Beşiktaş maçı geniş özeti...

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçı geniş özeti. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ı ağırladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti ancak gol sesi çıkmadı. ''FB-BJK kaç kaç? Fenerbahçe Beşiktaş geniş özeti, Fener Beşiktaş özet ve FB 0-0 BJK geniş özet'' gibi merak ettiğiniz soruların cevapları burada. Konuk takım Beşiktaş'ta Quaresma sarı kart görerek bir sonraki hafta cezalı duruma düştü. Fenerbahçe taraftarları eski futbolcuları Gökhan Gönül'e maç sırasında yoğun protestoda bulundu.Bu sonuçla Fenerbahçe 25, Beşiktaş ile 29 puana yükseldi ve aralarındaki 4 puanlık fark korundu. Ligde gelecek hafta Beşiktaş sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Fenerbahçe ise deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak. ''Fenerbahçe 0- 0 Beşiktaş maçı GENİŞ ÖZETİ (FB-BJK KAÇ KAÇ)''  başlıklı haberimizde maçın tüm detaylarını bulabilirsiniz

FENERBAHÇE 0 - 0 BEŞİKTAŞ (GENİŞ ÖZET)

5. dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topal, meşin yuvarlağı çizgide Hasan Ali Kaldırım'a kazandırdı. Hasan'ın ortasında kaleci Fabricio topu Van Persie'den önce iki hamlede kontrol etti.

23. dakikada savunmadan Kjaer'in savunma arkasına attığı uzun topa kaleci Fabricio, Van Persie'den önce topa sahip oldu.

30. dakikada Alper Potuk'un ceza sahası sağ çaprazından ortaladığı top, kale sahasında Hutchinson'un müdahalesiyle havalandı. Hava topunda rakibinden önce topa yükselen De Souza'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlağa yine Hutchinson müdahale etti. Kısa düşen topa gelişine Skrtel'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

48. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Mehmet Topal'ın ortasında, Van Persie topu penaltı noktasının solunda göğsüyle kontrol etti. Hollandalı futbolcunun sağ ayağıyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak auta gitti.

50. dakikada Van Persie'nin kullandığı serbest vuruşta, top üstten dışarı çıktı.

57. dakikada atılan uzun pasta ceza sahası sağ çaprazında topu iyi kontrol eden Van Persie, bekletmeden içeriye ortaladı. Ceza sahası içerisinde De Souza'nın kayarak yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

62. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Oğuzhan'ın penaltı noktasına ortaladığı topa Marcelo, etkisiz bir kafa vuruşu yaptı ve top farklı şekilde dışarı çıktı.

87. dakikada Lens'in kullandığı köşe vuruşunda altıpasın sağında topa yükselen Van Persie'nin vuruşunda, top üstten farklı şekilde auta gitti.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktör Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki Beşiktaş derbisinde takımında değişiklik yapmadı.

Ülker Stadı'nda oynanan derbide Advocaat, geçen hafta Çaykur Rizespor'u 5-1 yendikleri maçın ilk 11'ini bozmadı.

Kazanan 11'i değiştirmeyen Hollandalı teknik adam kalede Volkan Demirel'i oynatırken, savunma dörtlüsünü Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Ön liberoda Mehmet Topal ve Josef de Souza'yı oynatan Advocaat, orta sahanın kanatlarını Sow ile Aatif Chahechoue'den kurdu. Fenerbahçe'de forvet arkası Alper Potuk, ileri uçta ise Robin van Persie oynadı.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Ozan Tufan, Jose Fernandao, Volkan Şen, Gregory van der Wiel, Roman Neuestaedter ve Jeremain Lens oturdu.

- LENS KADROYA GİRDİ

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Lens, sakatlığını atlattı ve derbide 18 kişilik kadroya alındı.

Son iki antrenmanda takımla çalışan Lens, sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertlilerin oynadığı son 4 resmi maçı kaçırmıştı. Lens, derbide kulübede oturdu ve Advocaat'tan şans bekledi.

- GÖKHAN GÖNÜL'E BÜYÜK TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar, sezon başında sarı-lacivertlilerle sözleşme yenilemeyip Beşiktaş'a transfer olan eski futbolcuları Gökhan Gönül'e büyük tepki gösterdi.

Gökhan, 9 yıl formasını giydiği ve ilk kez rakip olarak geldiği Kadıköy'de büyük bir tepkiyle karşılaştı.

Fenebahçeli taraftarlar, hazırlattıkları ve üzerinde Gökhan'ın resmi olan 100 dolarları, sahaya ısınmak için çıkan milli futbolcunun üzerine doğru attı.

İlk 11'de forma giyen Gökhan, sarı-lacivertli taraftarların uzun süreli küfürlü tezahüratlarına da maruz kaldı.

Beşiktaş taraftarlarının tribüne çağırdığı ilk isim de Gökhan Gönül oldu.

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic, tribünlerden gelen yabancı bir madde nedeniyle yerde kaldı. Kısa süre yerde oturan Tosic, daha sonra ısınma hareketlerine devam etti.

- TEK EKSİK İSMAİL KÖYBAŞI

Fenerbahçe'de derbi maçta tek eksik futbolcu kırmızı kart cezalısı İsmail Köybaşı oldu.

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Gençlerbirliği karşısında 10. dakikada doğrudan kırmızı kart gören İsmail, eski takımına karşı mücadele etme şansını kaçırdı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisinde İsmail dışında sakat veya cezalı futbolcusu olmadı.

- STOCH, EMENİKE VE SALİH KADRODA YOK

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Advocaat, 3 önemli ismi 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Advocaat, Van Persie'yle bu sezon takımın en skorer iki isminden biri olan Emmanuel Emenike'nin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya karşısında gol atan Miroslav Stoch ile genç futbolcu Salih Uçan'ı kadroya almadı.

- SKRTEL VE CHAHECHOUHE İLK KEZ

Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Skrtel ile Faslı oyuncusu Chahechouhe, sarı-lacivertli formayla ilk kez Beşiktaş derbisine çıktı.

Bu iki futbolcu, sezon başı transfer oldukları sarı-lacivertlilerle Galatasaray'dan sonra Beşiktaş derbisinde de forma şansı buldu.

Sarı-lacivertlilerde yedek kulübesinde oturan Van der Wiel, Neustaedter, Lens ve Fabiano ise sonrada oyuna girmeleri durumunda Beşiktaş derbisi heyecanını ilk defa yaşayacak.

- TRİBÜNLER YİNE TIKLIM TIKLIM

Sarı-lacivertli taraftarlar Galatasaray derbisinde olduğu gibi Beşiktaş karşısında da Ülker Stadı'nın tribünlerini tıklım tıklım doldurdu.

Derbinin bütün biletlerini tüketen sarı-lacivertli futbolseverler, tribünlerde boş koltuk bırakmadı.

- CHAPECOENSE İÇİN SAYGI DURUŞU

Karşılaşmadan önce Kolombiya'daki uçak kazası nedeniyle hayatını kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense'nin çalışanları ve futbolcuları için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

6 YILDIR TAKIMLARI GOL ATAMIYOR

Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlar, Kadıköy'deki son 6 maçta gol sevinci yaşayamadı.

Son 6 yılda, Trabzonspor ile 4, Bursaspor ve Beşiktaş ile de birer kez Kadıköy'e konuk olan başarılı teknik adamın öğrencileri, bu maçların 5'ini kaybedip birinde berabere kaldı ve hiç gol atamadı.

Şenol Güneş yönetimindeki takımlar, Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan 18 maçta 8 gol atarken, kalelerinde ise 33 gol gördü. 

Güneş, 28 yıllık teknik adamlık kariyerinde, 6 ayrı takımla Kadıköy'de çıktığı lig maçlarında 14 yenilgi ve 4 beraberlik aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...