Kaldırım: Her şeyi denedik ama olmadı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kaldırım: Her şeyi denedik ama olmadı

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş karşısında tek kale oynadıklarını ve pozisyon vermediklerini belirterek, "Her şeyi denedik ama olmadı, üzgünüz” dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın golsüz berabere kaldığı derbinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Üzgünüz. Kazanmak istiyorduk, ama olmadı. Tek kale oynadık, pozisyon vermedik. 2-3 pozisyona da girdik. Hakem kritik pozisyonlarda faul çaldı. Martin’in iyi bir pozisyonu vardı. Gol atsaydık kazanırdık. Önümüze bakacağız. Taraftarlarımızın buradan 3 puanla ayrılmalarını isterdik. Her şeyi denedik ama olmadı, üzgünüz” diye konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu, Quaresma ile yaşadığı tartışmayla ilgili ise, "Futbolda bunlar olur. Sahada bazen sinirlenebiliyorsunuz istediğiniz oyun sahaya yansımayınca. Büyük maçtı, derbiydi. Ben kendi oyunuma baktım" ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...