HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çarşı bu harekete de karşı mı?

Düzenleyen:
Çarşı bu harekete de karşı mı?
Beşiktaş, Fenerbahçe, Taraftar, Meşale, Ahmet Aydemir , Haber

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 13. haftasında karşılaşan Fenerbahçe ile Beşiktaş maçında, yine sahalarda istenmeyen olaylar yaşandı.

Türkiye Gazetesi / Ahmet Aydemir - 

Gerilimi bir hayli yüksek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ilk yarısının son anlarında Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin kullandığı serbest vuruş dışarı çıktı. Sarı-lacivertli futbolcular, dışarı giden topun siyah beyazlı file bekçisi Fabri'den çıktığını işaret etti ancak hakem Hüseyin Göçek, aut kararı verdi.

Bu karar sonrası Josef de Souza, Tolgay'ı tutup çekti. Bu olayın ardından Beşiktaşlı futbolcular, Brezilyalı futbolcuya tepki gösterdi ve her iki takım arasında tartışma yaşandı.

Maçın ardından soyunma odalarına giden iki takım arasındaki tartışma tünelde de devam etti.

Beşiktaş taraftarlarından F.Bahçe tribününe meşale! 

İki takım futbolcuları arasındaki gerginlik, tribünlerde bulunan taraftarlara da yansıdı. Ülker Stadyumu'nda oynanan derbi maçının son anlarına doğru yaklaşık 1900 Beşiktaşlı taraftarın bulunduğu tribünden, kale arkasında bulunan sarı-lacivertli taraftarların yer aldığı tribüne meşale atıldı.

İki grup arasında kısa süreli gerginliğe neden olan bu olay, statta bulunan emniyet güçleri ve stat görevlileri tarafından güçlükle yatıştırıldı. 

5 yıl aranın ardından yine deplasman yasağı gelir mi?

20 Kasım 2011'de oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinden 3 gün önce yani 17 Kasım'da, taraftarların derbi maçlarında deplasmana gitmeleri yasaklanmış, 5 yıl aranın ardından bu yasak, sezon başında kaldırılmıştı. Bugün statta yaşanan gerginlik, stat dışına da taştı. Söğütlüçeşme metrobüs durağında karşılaşan rakip takım taraftarları arasında kısa süreli fiziksel bir tartışma yaşandı.

Hem tribünde yaşanan bu meşale olayı hem de stat dışı yaşanan gerginlikler, deplasman yasağının tekrardan gündeme gelebileceğini akıllara getirdi.

Sosyal medyadan da olaya tepki gösterildi

Beşiktaşlı taraftarların Fenerbahçe tribününe attıkları meşalelere sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi.(Ahmet Aydemir)

İşte o yorumlardan bazıları:

Çarşı bu harekete de karşı mı?

Çarşı bu harekete de karşı mı?

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...