Hedef 35 puan

Düzenleyen:
Hedef 35 puan

SPOR Haberleri

G.Saray’ın Hollandalı çalıştırıcısı talebelerine “Kasımpaşa maçıyla birlikte yıl sonuna kadar oynayacağımız 4 karşılaşmadan toplam 12 puan çıkarmaya mecburuz” dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında bugün Kasımpaşa’ya misafir olacak. Geçen hafta Bursa galibiyetinin ardından Türkiye Kupası’nda 1. Lig ekibi Elazığ ile karşılaşan G.Saray, rakibini devirmeyi başaramamış ve ortaya koyulan futbol camiada hayal kırıklığına sebep olmuştu. Sarı-kırmızılılar ateş hattından uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa karşısında bugün bir kazaya uğramak istemiyor. 23 puanla 4. sıraya düşen G.Saray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink, futbolcularından yıl sonuna kadar oynayacakları 4 karşılaşmadan da galibiyet istediğini söyledi. 

Yasin ve Bruma’ya uyarı

Hollandalı teknik adam, bugünkü Kasımpaşa karşılaşması öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandı: Artık kredimiz azaldı. Bir an önce bu kayıpları telafi etmemiz lazım. Öncelikli hedefimiz ilk yarıyı 35 puanla kapatmak. Bu 4 maçtan kesinlikle 12 puan çıkarmaya mecburuz.. Riekerink ayrıca futbolcularına skor ne olursa olsun son saniyeye kadar oyundan kopmamaları gerektiğinin altını çizerken Selçuk ve De Jong’tan savunmadan daha çabuk top almalarını istedi. Riekerink, Bruma ile Yasin’i de beklere yardım etme konusunda uyarıp, “Geriye daha fazla geleceksiniz” dedi.

Hedef 35 puan

"Sıra bende"

Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, 6. haftadaki Antalya karşılaşmasında sonradan oyuna girip 2 gol atmış, ancak sonraki lig maçlarında fileleri havalandıramamıştı. Türkiye Kupası’ndaki Dersim maçında 3 gol atsa da ligde görev yaptığı son 6 maçta adını tabelaya yazdıramayan tecrübeli yıldız, takım arkadaşı Sneijder’e şakayla karışık takıldı. Podolski, “Sen geçen hafta şanssızlığını kırdın. Şimdi sıra bende” ifadelerini kullandı. Son 6 lig maçında 320 dakika sahada kalan Podolski filleri havalandıramadı. Alman yıldız geçen hafta Yasin’e asist yapmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...