Trabzonspor Kayserispor'u da yenemezse fırtına kopacak

Düzenleyen:
Trabzonspor Kayserispor'u da yenemezse fırtına kopacak

SPOR Haberleri

Sabrı kalmayan taraftar, yerel basın ve camia tetikte bekliyor. Muhtemel puan kaybında kelle istenecek

Trabzonspor yarın deplasmanda Kayserispor’la çok önemli bir maça çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Lig takımı Gümüşhanespor karşısında alınan 2-1’lik yenilgi bordo-mavili camiada sabır taşını çatlattı. Taraftar, yerel basın ve camia bugün olası puan kaybında kelle isteyecek. Önceki gün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın futbolla ilgili görevlerden çekildiğini açıklaması yönetimdeki ilk çatırtıydı. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından diken üstünde olan teknik direktör Ersun Yanal’a bugüne kadar hep sahip çıkan Başkan Muharrem Usta’nın puan kaybı durumunda hocayı görüşme odasına çağırması bekleniyor. Son 4 maçından 2 puan çıkarabilen Trabzonspor eğer yarın kaybederse adeta ‘fırtına’ kopacak. 

"HER ŞEYİN FARKINDAYIZ"

Trabzonspor Bakanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Zor bir dönemden geçtiklerini ancak güzel günleri göreceklerine inandığını belirten Usta, “Her şeyin farkındayız ama maalesef camia olarak bu bedeli ödeyeceğiz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Gün harman olma günüdür. Herkes inansın ki çok üzgünüz ama ne yapacağımızı biliyoruz. O güzel günleri tekrar görmek istiyorsak kırmayalım, cesaret verelim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...