Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Eren'e alternatif

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Eren'e alternatif

SPOR Haberleri

Eren Derdiyok dışında golcüsü bulunmayan Galatasaray, yıldız oyuncuya alternatif olarak Atiker Konyaspor'un Bosnalı forveti Riad Bajic'e kancayı taktı.

Türk asıllı İsviçreli futbolcu Eren Derdiyok dışında kadrosunda başka golcü bulunmayan Galatasaray'da forvet arayışları sürüyor. Dünyanın dört bir yanında gelen scout raporlarını değerlendiren sarı-kırmızılı takımla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

BAJİC'E KANCA
Bosna-Hersek'te yayın yapan bazı basın kuruluşları, Galatasaray'ın Atiker Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Riad Bajic ile yakından ilgilendiğini sayfalarına taşıdı. Haberde, sarı-kırmızılı kulübün 22 yaşındaki forveti renklerine bağlamak için Konyaspor'a önereceği teklifin ayrıntıları dahi yer aldı. Galatasaray'ın bu sezon yeşil-beyazlı formayla 17 maçta 9 gol atıp 1 de asist yapan golcü futbolcu için, Norveçli sağ bak Martin Linnes artı 2 milyon Euro önereceği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...