Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'den Riekerink'e mesaj: 'Önde oynamalıyım'

Düzenleyen:
Podolski'den Riekerink'e mesaj: 'Önde oynamalıyım'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı yıldız Podolski, “Bu bölgede daha iyi oynadığımı herkes biliyor; bu yeni bir şey değil!” diyerek Riekerink'e mesaj gönderdi.

G.Saray’ın dün ilk golünü atan Lukas Podolski bu galibiyetin çok önemli olduğunu söylerken, “Derbi kaybetmek iyi bir şey değildir. Derbi mağlubiyetinden sonra toparlandık. Üst üste iki galibiyet aldık. Bu üç puanla yukarıya daha çok yaklaştık. Bize zor anlar yaşatan iyi bir takıma karşı oynadık. Kazanmayı başardık, sevinçliyiz” derken, “Benim ön tarafta oynayınca daha iyi hissettiğimi, daha iyi oynadığımı herkes biliyor. Yeni bir şey değil bu. Kendi pozisyonumda oynadım bu da iyi bir sonuç verdi, gol attığım için mutluyum” açıklaması yaparak Riekerink’e mesaj gönderdi. 

Poldi'nin saat kaç müzipliği

G.Saray kafilesini taşıyan otobüs stat çıkışında sarı-kırmızılı taraftarlarca durduruldu. Kasımpaşa galibiyetinin sevinciyle uzun süre takıma destek tezahüratı yapan taraftarlar otobüsün çıkışını geciktirince Podolski kornoya bastı. Kolunda saati gösteren Alman futbolcu gülerek ‘saat geç oldu’ demeye getirdi. 

Serdar: Muslera bizi kurtardı

Galatasaray’ın başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, “İyi oynadık. Daha farklı kazanabilirdik. İyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Herkes bana yardımcı oluyor. Sarı kartım vardı, topa rahat çıkamadım. Arkada arkadaşlarım vardır diye düşündüm. Muslera bizi kurtardı, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...