HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yıldırım isyan etti: 'Hep rakipler kollanıyor'

Düzenleyen: /
Yıldırım isyan etti: 'Hep rakipler kollanıyor'
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de Beşiktaş beraberliğinin üzüntüsü yaşanırken, derbinin hakemi Hüseyin Göcek’e tepki de kolay dinecek görünmüyor.

Başkanından futbolcusuna, hocasından taraftarına tüm sarı-lacivertliler Göcek’e ateş püskürüyor. Camiayı ayağa kaldıran Göcek’le ilgili TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le konuşan Aziz Yıldırım, genel anlamda da hakem kararlarının standart olmadığına dikkat çekti ve rakiplerin kollandığını vurguladı. Advocaat, “Bu konuda siz konuşun” diyerek hakem konusunda topu basına atarken, futbolcular sakinleşmekte güçlük çekti. Göcek’in 90 dakika boyunca Beşiktaş lehine çalıştığını savunan sarı-lacivertliler, özellikle Tosic’in Lens’e yaptığı faulün sarı kartla geçiştirilmesine tepki gösterdi. Ciddi bir sakatlıktan ucuz kurtulduğunu belirten Lens de “Bu hareket dünyanın her yerinde kırmızı karttır” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...