HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçelilerin hedefinde Güneş var

Düzenleyen:
Fenerbahçelilerin hedefinde Güneş var
Şenol Güneş, Haber

SPOR Haberleri

Derbi sonrası Gökhan Gönül ile ilgili sorulara cevap verirken, “Fenerbahçe’den bir oyuncu daha bize gelmek istedi” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e sarı-lacivertliler tepki gösterdi.

Kulübün resmi sitesinden yayınlanan yazıda, “Şenol Güneş, maçla hiç ilgisi olmayan bir konu ile takımımızın futbolcularını hak etmedikleri bir şekilde zan altında bırakmıştır. Şenol Güneş’in bu kendince kurnaz, geçmişte de benzerlerini gördüğümüz açıklamaları; profesyonellik anlayışının oldukça uzağındadır” denildi. 

TFF 3 maymunu oynuyor

Güneş’in zamanında Volkan Şen ve Ozan Tufan’la kulüplerinden izin almadan görüşme yaptığı belirtilen açıklamada, “Güneş, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı tarafından yapılan sert eleştirilerin de muhatabı olmuştur. Konu Beşiktaş Kulübü olunca üç maymunu oynayan TFF’nin Güneş’in itiraf mahiyetindeki açıklamalarına ses çıkarmaması artık kanıksanmış bir gerçektir” ifadeleri yer aldı. Bu arada Güneş’in kastettiği isim olduğu iddia edilen Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, “Önceliğimizin Fenerbahçe olduğunu her zaman dile getirdik. Mehmet futbolu burada bırakmak istiyor” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...