HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

VakıfBank’ın derbi keyfi

Düzenleyen: /
VakıfBank’ın derbi keyfi
Vakıfbank, Haber

SPOR Haberleri

VakıfBank, deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü ve 8’de 8 yaptı.

Sarı-siyahlılarda Zhu Ting 15 sayıyla galibiyette en önemli rol oynarken, 12 sayı üreten Gözde Kırdar ve 11’er sayıyla Lonneke Sloetjes ile Milena Rasic de skora büyük katkı yaptı. VakıfBank, karşılıklı sayılarla geçen ilk setin ikinci teknik molasının ardından kontrolü ele geçirmeyi başardı ve 25-21’le 1-0 öne geçti. Kübra ve Zhu’nun sayılarıyla damga vurduğu ikinci seti de 25-19’la alan ve 2-0’ı yakalayan VakıfBank üçüncü sette de rakibine şans tanımadı ve 25-18’le maçtan 3-0 galip ayrıldı. Diğer sonuçlar: Beşiktaş-Nilüfer Bld:3-2, İdman Ocağı-Galatasaray: 1-3, Çanakkale-Halkbank: 2-3, Sarıyer-Bursa: 0-3 , Eczacıbaşı-Seramiksan: 2-3.

Guidetti: Fırsatı kullandık

Ligde 8’de 8 yapan VakıfBank’ın Başantrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün Fenerbahçe’nin eksikleri vardı. Biz de şansımızı iyi kullandık ve 3-0’la sahadan ayrıldık” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...